Aktualny czas: 26-06-2025, 0:34
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!
Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!
Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
|

Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Komp nie widzi mp4! Pomocy!
|
Autor |
Wiadomość |
NataliaJolie
Newbie

Liczba postów: 4
Reputacja:
0
|
Komp nie widzi mp4! Pomocy!
Hej mam problem z mp4, komp w ogole nie widzi go w moim komputerze.
W drugim porcie tez, zreszta np aparat cyfrowy chodzi bez problemu, nawet na tym samym kablu.
Za pierwszym razem normalnie nagralam piosenki, ale kiedy chcialam ostatnio dograc nic sie nie dzialo, nie ma dysku wymiennego w moim komputerze, nic sie nie dzieje. resetowalam kompa, cuda wyczynialam, ale dalej nic.
Pomozcie
|
|
24-08-2008, 21:03 |
|
Pablo
VIP
Liczba postów: 851
Reputacja:
18
|
RE: Komp nie widzi mp4! Pomocy!
Wcześniej działało na tym samym systemie? Możesz podać jakiej to firmy odtwarzacz i jaki model? Urządzenie działa poprawnie znaczy się w sensie odtwarzania plików?
|
|
24-08-2008, 21:30 |
|
NataliaJolie
Newbie

Reputacja:
0
|
http://allegro.pl/item420859370_2gb_mp4_...ancja.html
To jest cos takiego, z tym że niedokładnie, bo nie ma tego napisu mp4, na moim nic nie pisze i w ogóle marki nie ma, pewnie jakiś bezimmieny :p
Działa dobrze, normalnie odtwarza
Nic nie zmieniałam w systemie, to stało się nagle
U kolezanki na kompie działa wszytsko dobrze, bo próbowałam
Inne sprzęty, które się podłącza do usb działają poprwanie
Proszę o pomoc 
Jakby co to poproszę o intrukcje pisane w miare prosto, nie znam zbyt dobrze komputerów
|
|
24-08-2008, 22:43 |
|
Pablo
VIP
Reputacja:
18
|
hmm sterowniki zainstalowane? Jak podłączysz to nie ma znaku zapytania w menadżerze urzadzeń? (ppm mój komputer-> sprzęt-> menadżer urządzeń)
|
|
25-08-2008, 7:48 |
|
NataliaJolie
Newbie

Reputacja:
0
|
zobacz sobie , żadnych pytajnikow nie widzę
jeszcze teraz net na operze i i IE nie chodzi, moglbys przy okazji napisac oc z tym zrobic?
na operze pisze 'serwer proxy nie zostal odnaleziony, a na IE ze 'nie mozna znalesc serwera', to tez nagle sie stalo, jeszcze przed chwila dzialalo
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2008, 21:24 przez Vinci.)
|
|
25-08-2008, 13:33 |
|
Pablo
VIP
Reputacja:
18
|
Może w innej formie jest wykrzyknik, zamiast pytajnika  . Skanowałaś komputer jakimś programem antywirusowym? Zazwyczaj nic samo się nie dzieje. Do odtwarzacza była jakaś płytka? Poinstaluj z niej troche, jeśli takowa jest.
|
|
25-08-2008, 14:16 |
|
NataliaJolie
Newbie

Reputacja:
0
|
No wlasnie skanowala, ale nic za bardzo nie ma wirusow. No jest plyta, ale kolo co od niego kupowalam mowil, ze stamtad nic nie trzeba instalowac, ze dziala bez tego i to prawda bo za pierwszym razem wszytko dzialo bez instalacji.
Cos w kompem sie musialo podziac, ale nie wiem co
jeszcze teraz net na operze i i IE nie chodzi, moglbys przy okazji napisac oc z tym zrobic??
na operze pisze 'serwer proxy nie zostal odnaleziony, a na IE ze 'nie mozna znalesc serwera', to tez nagle sie stalo, jeszcze przed chwila dzialalo
|
|
25-08-2008, 14:35 |
|