• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:23 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
aligator911
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Druga karta dźwiękowa żeby mieć port gier? - problem
Autor Wiadomość
aligator911 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Druga karta dźwiękowa żeby mieć port gier? - problem
Witam. Posiadam płytę główną (Gigabyte GA-MA69VM-S2) która nie posiada portu gier ani nie widzę nigdzie na płycie żeby dało się go jakoś wyprowadzić kablem. Chciałem podłączyć starą kierownicę (przez port gier) do kompa i tutaj powstaje problem. Zintegrowana karta dźwiękowa będzie dużo lepsza niż ta którą bym podłączył więc chciałbym aby dźwięk mieć właśnie z niej, ale żeby z tej dołączonej działał port gier. Czy jest to możliwe? Gdyż słyszałem że po podłączeniu dwóch kart dźwiękowych powstanie konflikt między nimi, a po wyłączeniu tej dodatkowej znowu port gier nie będzie działał. Wiecie może jak to rozwiązać (dźwięk ze zintegrowanej ale żeby mieć również port gier)? System operacyjny to WinXP_sp2. Co prawda jeszcze nie mam dodatkowej dźwiękowej żeby to sprawdzić, ale nie chciałbym kupować karty dźwiękowej jeżeli później to nie zadziała więc wolę się upewnić Smile
Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-07-2008, 11:24 przez Vinci.)
20-07-2008, 10:28
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: