• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:17 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
lapot
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z dyskiem zew. WD My Book
Autor Wiadomość
lapot Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Sad  Problem z dyskiem zew. WD My Book
I długo nie nacieszyłem się nowym dyskiem! Crying

Sprawa wygląda tak. Po wyjęciu z pudełka podłączyłem dysk poprzez USB do komputera. Komputer wykrył nowe urządzenie. W Moim Komputerze pojawił się dysk WD My Book USB, na którym znajdowała się instrukcja i dodatki do tego dysku. Partycja ta miała jednak jedynie coś około 500 MB (dysk jest 500 GB). Przystąpiłem do formatowania tego dysku. Ustawiłem formatowanie w NTFS i pojechałem na jakieś zakupy. Po powrocie na ekranie pojawił się komunikat, że wystąpił błąd podczas formatowania. Aktualnie po podłączeniu dysku, system wykrywa "jakieś" nowe urządzenie, jednak zaraz po tym wyświetla komunikat, iż wystąpił błąd podczas instalacji urządzenia. Bios, ani sam system nie wykrywają dysku USB.

Macie jakieś pomysły na rozwiązanie takiego problemu? Najchętniej jeszcze raz spróbowałbym sformatować ten dysk, jednak nie wiem jak, skoro system go nie wykrywa. Liczę na Was!
18-07-2008, 23:07
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: