Aktualny czas: 26-06-2025, 0:11
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!
Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!
Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
|

Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Internet radiowy i jego możliwości [pomocy!]
|
Autor |
Wiadomość |
shortez
Newbie

Liczba postów: 2
Reputacja:
0
|
Internet radiowy i jego możliwości [pomocy!]
Witam.
Mam pewien problem dotyczący internetu, już dość dawno temu zauważyłem, że internet okropnie zwolnił, kiedyś mogłem spokojnie pograć w gry przez internet, przeglądać strony internetowe, teraz jest to tylko mozliwe 3-4 razy w tygodniu. Internet strasznie pinguje (400-800 na możliwe 999) i nie ma jakiejkolwiek możliwości normalnego używania internetu.
Mam internet radiowy dzielony na kilkanaście osób (szybkość łącza 100mb/s) , sieć blokowa.
Czy to jest spowodowane przez komputer, czy jest to wina administaratora-partacza ?
Proszę o pomoc, z góry dziekuje.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-06-2008, 20:51 przez Vinci.)
|
|
28-06-2008, 11:05 |
|
Pablo
VIP
Liczba postów: 851
Reputacja:
18
|
RE: internet radiowy i jego możliwości, [pomocy!]
Jesteś pewny, że nikt się do tego nie podłączył? 100mb/s to nie tak czasem szybkość którą obsługuje karta?
|
|
28-06-2008, 12:40 |
|
shortez
Newbie

Liczba postów: 2
Reputacja:
0
|
RE: internet radiowy i jego możliwości, [pomocy!]
Pablo napisał(a):Jesteś pewny, że nikt się do tego nie podłączył? 100mb/s to nie tak czasem szybkość którą obsługuje karta?
masz na myśli, że ktoś wykorzystuje moje bramki dns ? bo wiem, że jest możliwe zmieniania i wyszukiwania najszybszego łącza (kpt. pinger)
Jest jakaś mozliwość sprawdzenia tego ?
a moze tak jak pisze blupop...
|
|
28-06-2008, 17:42 |
|