• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:18 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
reeds87
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z usb pci card
Autor Wiadomość
reeds87 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Problem z usb pci card
witam,mam walniete usb na plycie glownej(fujitsu-siemens SCENIC W D1567) stad tez uzywam USB 2,0 6 Port PCI CARD jednak kiedy podlanczam playera mp3 za pomocą kabelka( bo tylko sie tak da) lub aparat tez za pomoca kabelka - to w winie (mam Xp sp2) wyskakuje mi okienko ze " nie rozpoznano urządzenia usb , Jedno z urządzen USB podłączonych do tego komputera ma awarię, ale system Windows nie może go rozpoznać." i mam lipe mimo że player sie ładuje. a jak podlacze innego playera bezpośrednio do usb to normalnie mi czyta. nie wiem co jest kurde grane bo zrobilem akualizacje biosa, przeinstalwoalem sterowniki do portu a tu dalej to samo,prosze o pomoc!
26-05-2008, 15:03
Odpowiedz cytując ten post
caleb17 Offline
User
**

Liczba postów: 37
Reputacja: 0
RE: Problem z usb pci card
Przepraszam że sie wtrącam ale mam podobny problem. Także nie wyrywa mi mp3, penów i aparatów. Inne urządzenia podłączone do tych portów działają prawidłowo (np skaner,drukarka ).

27-05-2008, 9:46
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: