Aktualny czas: 01-06-2025, 22:01
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!
Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!
Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
|

Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Coraz to wiecej możliwości - internet
|
Autor |
Wiadomość |
igororzol
Newbie

Liczba postów: 5
Reputacja:
0
|
Coraz to wiecej możliwości - internet
Internet staje się coraz szybszy już wkrótce myśle że bedziemy mogli oglądać telewizje przez internet, już teraz można oglądać niektóre kanały telewizji takich jak:
tvpolonia ,polsat2, tvp regionalne i jeszcze pare innych, niedługo myśle że będziemy mogli oglądać tvn, polsat i tvp i to zupełnie za darmo... dla tych co nieprobowali jeszcze tego typu rozwiązan polecam strony z tej tematyki np ta jest godna uwagi Kod: http://www.tele-online.pl/readarticle.php?article_id=435
(Polsat2)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2008, 16:24 przez Pablo.)
|
|
20-02-2008, 23:42 |
|
fugazi
Newbie

Liczba postów: 1
Reputacja:
0
|
RE: Coraz to wiecej możliwości - internet
Zgadzam się, telewizja taka jaką pamiętamy sprzed 10 lat odchodzi już do lamusa. Ja ostatnio złapałem się na tym że wszystkie filmy jakie oglądam to tak naprawdę filmy online i przez te wszystkie reklamy w telewizji praktycznie zarzuciłem ich oglądanie w pudle. W dodatku szeroki wybór, możliwość zatrzymania, powtórzenia sceny, elastyczność - wszystko to działa na plus internetowej telewizji!
|
|
06-04-2017, 21:05 |
|
fraannesok
Newbie

Liczba postów: 6
Reputacja:
0
|
RE: Coraz to wiecej możliwości - internet
Szukacie bardzo dobrej opcji na swoje wydatki ? A może prowadzicie własną działalność gospodarczą i szukacie idealnego kredytu ? Chwilówki i pożyczki ratalne od Wonga Tylko nie chwilówki ! Według mnie, a korzystałem z paru ofert kredytów i chwilówek najlepszą opcją w dzisiejszych czasach jest pożyczka gotówkowa bez zaświadczeń, kredyt dla firm Alior bez zaświadczeń to jedna z oferta firmy Aasa która udziela szybkich kredytów ratalnych, decyzje nawet do 15 min ! Bez ukrytych kosztów, niezła opcja na start !
|
|
11-05-2017, 17:41 |
|