• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 5:22 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
BINAMEN
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kupno plyty prosze o doradzenie
Autor Wiadomość
BINAMEN Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
Kupno plyty prosze o doradzenie
Witam.Mialem wczesniej plytę główną ASUS A8N-SLI SE nForce 4 na socket939 i mi sie spalil nforce wiec musze teraz kupic nowa plytke i mam prosbe czy mam kupic taką samą plyte czy moze lepiej cos innego ale zebym mugl wlozyc do niej athlona64 3500+ .Na starej plycie mialem ddr1 i mialem tam 1gb geila wiec moze zainwetsuje w plyte z ddr2 bo jest tanszy i lepszy.Prosze o pomoc i zeby plyta nie byla bardzo droga.Dzieki z góry.Pozdrawiam.Ewentualnie moze cos pod lub odrazu z core 2 duo
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2008, 21:31 przez Vinci.)
17-02-2008, 18:09
Odpowiedz cytując ten post
Pablo Offline
VIP

Liczba postów: 851
Reputacja: 18
RE: kupno plyty prosze o doradzenie
Jeśli dalej na 939 proponuję DFI LanParty NF4 Ultra D
Kod:
http://allegro.pl/item312810226_dfi_lanparty_nf4_ultra_d.html

Osobiście mam Athlona 3800+ z Asusen A8N5X, bardzo dobrze razem współgrają a i oc nie jest takie złe - bez większych problemów idzie z 2.4@2.9, najwięcej udało mi się osiągnąc bodajże w okolicach 2.97.

Proponował bym wziąść odrazu płyte pod c2d np. jakąś EVGA czy DFI jeśli zależy Ci na wysokim overclockingu.
17-02-2008, 18:21
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BINAMEN Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
RE: kupno plyty prosze o doradzenie
ale wole cos morze na ddr 2 i zebym wsadzil tam mojego athlona 3500+ doradzcie moze cos nie drogiego z core 2 duo
17-02-2008, 18:37
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: