• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 7:59 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
JuriJuri
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shakowana siec?!!!
Autor Wiadomość
JuriJuri Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Wink  Shakowana siec?!!!
witam.od jakiegoś czasu jestem wręcz pewny że ktoś ma dostęp zdalny do mojego. Cuda się dzieją. Dziś ściągnąłem comodo sprawdzałem ruch w sieci i nic nie rozumiem. Tak jak bym sam ze sobą się łączył. W sensie źródło ja cel ja. Później wylapalem jakiś adres IP i w tym samym momencie program zacią. Rozlaczylem internet i kap totalnie się zawiesił.
W tle wyskoczyło że połączył die z siecią która pierwszy raz na oczy widziałem mimo iż w conodi wyłączyłem ruch w sieci i z poziomu Windowsa wyłączyłem wfii.
Nic nie rozumiem. Ale normalne to nie jest.
Dużo by pisać. Teraz np comodo wygodę się nie włącza....
I tak od jakiegoś czasu. Ja coś znalazłem jakiś proces albo coś wpisywalem w przeglądarkę przeglądarka stóp. Błąd.!!!! Restart

Nie mam pojęcia. Boję się że format nawet nie pomoze. Bo co bym nie robił problem wraca. Jak skanuje sieć to widzę mój router jako 3.... Dodam zdjęcia dza. To mój komputer. Sony tel. Reszta aktywne nie znam. Ten drugi od góry też nie czaje. Nie aktywny ale taki sam IP jak ruter tylko na końcu dodane +2i nie mogę Mac mu sprawdzić.

Weźcie pomóżcie bo ciężko to wygląda

No nie mogę dodać załącznika. Akurat tylkotego inne wchodzą....

Załączone pliki Miniatury

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2016, 17:07 przez JuriJuri.)
24-12-2016, 16:39
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: