• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 16:18 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
kaktus.nh
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprzęt i oprogramowanie dla stworzenia sklepu internetowego.
Autor Wiadomość
kaktus.nh Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Sprzęt i oprogramowanie dla stworzenia sklepu internetowego.
Witam serdecznie,

potrzebuję pomocy dot. wybrania sprzętu a także oprogramowania potrzebnego do stworzenia sklepu internetowego( w przyszłości kilku sklepów) a także świadczenia usług np. hostingowych. Mam środki na zakup profesjonalnego sprzętu ale nie wiem jaki wybrać, niestety nie miałem wcześniej doświadczenia w tym zakresie.

Napewno potrzebuję serwer i program do tworzenia i obsługi sklepu internetowego.

co jeszcze?

Pozdrawiam
07-04-2015, 10:40
Odpowiedz cytując ten post
kaktusik Offline
Newbie
*

Reputacja: -1
RE: Sprzęt i oprogramowanie dla stworzenia sklepu internetowego.
A jak chodzi o oprogramowanie nie myślałeś o jakimś pakiecie, które da Ci wszystkie narzędzia i integracje do prowadzenia sklepu? Mam tu na myśli rozwiązania takie, jakie oferuje np. shoper.
22-05-2015, 14:05
gruni Offline
Newbie
*

Cześć, jak nie masz doświadczenia w tym temacie to może skorzystaj z pomocy? Np. tylko przy założeniu pierwszego sklepu, skoro w przyszłości masz się rozwinąć, złapiesz o co chodzi i później będzie Ci o wiele łatwiej. Pomoc możesz uzyskać np. u https://solv.pl.

Łatwo stworzyć sklep, ale musi on działać i wyglądać tak, żeby zaufali mu twoi klienci. A z tym czasem jest już problem, coraz więcej ludzi zwraca uwagę na bezpiecznie zakupy w internecie.
14-07-2015, 8:54
mirrando82 Offline
Newbie
*

Projektowanie sklepu internetowego to zadanie dla prawdziwej agencji interaktywnej Smile
Osobiście korzystałem z usług E-Conex, wiec mozesz ich sprawdzic.
Profesjonalni przynajmniej Wink
pozdrawiam!
12-07-2016, 20:56

Skocz do: