• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 8:03 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
adzison666
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WINDOWS 7 NETBOOK brak hasla
Autor Wiadomość
adzison666 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
WINDOWS 7 NETBOOK brak hasla
witam !! jestem zdesperowaną poszukiwaczką pomocy do komutera netbooka nad ktorym spedzilam duzo czasu wczoraj w nocy i dzis rano. Netbook wymaga totalnej rehabilitacji. Odpada mu obudowa, matryca rozlana na wszystkie strony, brak kilku klawiszy, wlaczam go przez stykanie ze soba kabelkow, obraz z niego mam na innym monitorze... wstyd jak nie wiem ale zalezy mi na prawde na zawartosci...

Sytuacja wyglada tak: Jakies dwa lata temu uzywalam go od czasu do czasu, najczesciej jednak korzystali z niego moi znajomi w szkole z internatem. Jest na nim konto dla znajomych bez jakich kolwiek uprawnien do tego stopnia ze nie mozna zmienic godziny co powoduje brak aktualnych certyfikatow do stron internetowych czyli korzystanie z internetu odpada na tym kompie, zero instalacji i zero czegokolwiek. Jest tez konto admina, moje, ktore posiada uprawnienia administratora LECZ NIE MAM HASLA DO NIEGO. Wstyd jak nie wiem bo jest nawet jakas podpowiedz ktora nic mi nie daje do myslenia...

Probowalam juz chyba prawie wszystkiego czego laik mogl probowac. Probowalam grzebac w tym wszystkim z programem cmd windowsa ale co chwila wyskakuje mi odmowa dostepu kod 5 czy jakos tak...
dysk resetowania hasla CHYBA odpada bo nie robilam tego wczesniej a utworzenie go na innym komputerze nic nie dalo gdy sama probowalam, dodam ze nie mam wejscia na plyty bo jest to dosyc ograniczony komputer. Pewnie da sie cos z pendrivem zrobic...

Nie wiem nic na ten temat.
Jestem w stanie podac swoj numer by to ktos mi wytlumaczyc lub jakos zdzialac tutaj. Nie wiem nic o zadnym bootowaniu czy boostowaniu, zupenie nie wiem o co w tym chodzi... Komputera nigdzie nie oddam bo są tam rzeczy dosyć bardzo prywatne ... do tego dochodzi rozwalona matryca czyli na podlaczonym monitorze nie widac okna startowego samsung i ladowania systemu...
netbook samsung nc210, windows 7, brak wejscia na plyte dvd/cd ... pzepraszam za ortografie
06-04-2015, 11:20
Odpowiedz cytując ten post
adzison666 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
RE: WINDOWS 7 NETBOOK brak hasla
??????
06-04-2015, 12:35
saydeer Offline
Newbie
*

Liczba postów: 4
RE: WINDOWS 7 NETBOOK brak hasla
Możesz ominąć KON-BOOTEM . instalujesz np na pendrive , przy uruchamianiu naciskasz odpowiedni klawisz ( w moim przypadku F11) i odpala się boot manager. z niego wybierasz , żeby zbootowac przez pendrive i windows normalnie się włączy ale nie tam gdzie trzeba będzie wpisać hasło będzie można wpisać cokolwiek. Program to zabezpieczenie omija . Tutaj link do pobrania UWAGA NIE SPRAWDZAŁEM GO : http://s000.tinyupload.com/index.php?fil...8485763015
17-08-2015, 0:11

Skocz do: