• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 5:18 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
MAQDA17
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziwny kolor pulpitu
Autor Wiadomość
MAQDA17 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 3
Reputacja: 0
Dziwny kolor pulpitu
Witam, mam taki denerwujący problem, ode czego tu zacząć, zacznę od początku, mam laptopa Dell XPS l-702x, mam go juz 3 lata, zaniosłam laptopa do serwisu na przeczyszczenia sprawnego, przy odbiorze oswiadczyl facet ze cos naruszyl na plycie glownej bo nie dzialala klawiatura, i teraz czekam na nowa plyte glowna z serwisu, a laptopa jednoczesnie uzywam na klawiaturze podlaczonej pod usb i tak czekam juz miesiac, ale do sedna chodzi mi oto ze 2 dni temu jak sobie siedzialam na fb, kolory z bialego zrobily sie niebieskie nie wszedzie ale w wiekszosci miejscach, i takie paseczki widoczne sa mini mini na tym kolorze niebieskim jak i rowniez kropeczki Smile wrzuce rowniez zdjecie, co to moze byc ??? HELP Smile

Załączone pliki Miniatury

08-05-2014, 15:52
Odpowiedz cytując ten post
Vinci Offline
Administrator Techniczny

Liczba postów: 771
Reputacja: 32
RE: Dziwny kolor pulpitu
Na screenie, który wrzuciłaś wszystko wygląda prawidłowo. Nie widzę nic niepokojącego.
Może screen tego nie pokazuje? Skoro było jakieś uszkodzenie mechaniczne to mogą być tego skutki.
08-05-2014, 18:10
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MAQDA17 Offline
Newbie
*

tak mzslalam ze nic nie bedziecie widzieli, kurcze czekam na ta plyte glowna niech wymieni i wtedy bedziemy dalej szli w tym kierunku mam tylko nadzieje ze to nie karta graficzna ;/
09-05-2014, 19:01
Vinci Offline
Administrator Techniczny

Poczekajmy zatem na wymianę płyty - to są bardzo delikatne elementy elektroniczne, wszystko jest możliwe. Daj znać czy pomogło Wink
09-05-2014, 19:08
MAQDA17 Offline
Newbie
*

Oczywiscie ze dam znac, dziekuje ale jeszcze mam takie pytanie jesli film odtwarzam z komputera z dysku i kolory wszystkie sa w dobrej jakosci takie jak powinny byc to czemu na pulpicie i w przegladarce te kolory sa zle ;/
09-05-2014, 21:31
Vinci Offline
Administrator Techniczny

Ciężko powiedzieć co może być przyczyną. Może coś się dzieje z kartą graficzną. Poczekajmy na tą wymianę.
10-05-2014, 13:54

Skocz do: