• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 2:46 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
szeges
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Sprzedam] Laptop Fujitsu Siemens Amilo Pa2548 - uszkodzony!
Autor Wiadomość
szeges Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
[Sprzedam] Laptop Fujitsu Siemens Amilo Pa2548 - uszkodzony!
Witam.
Mam do sprzedania lapotopa Fujitsu Siemens Amilo Pa2548. Laptop jest uszkodzony - karta graficzna (przy uruchomieniu bios wydaje 1 długi i 2 krótkie dźwięki, na googlach wyczytałem, że to grafika). Kolega informatyk oglądał i mówił, żebym kupił nowego, więc tego sprzedaje. Może jakaś złota rączka potrafi go naprawić, albo jakaś firma komputerowa kupi, odświeży i sprzeda naprawionego. Jeżeli nie to zawsze można z niego wydłubać jakieś części. Matryca żyleta, obudowa stan bdb, nigdzie nie połamana, widać lekkie wytarcie na touchpadzie, ale to chyba normalne przy używkach. bateria trzyma dłuuuuugo, prawie jak nowa.
Od razu mówię laptop nie ma dysku twardego - wymontowałem na dysk przenośny. Do laptopa dorzucam zasilacz, oraz dla chętnych pudełko, instrukcja, zestaw płyt cd ze sterownikami i takimi tam.

link do aukcji allegro:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2366810295

Jeżeli kogoś zainteresuje zapraszam. Możliwa sprzedaż poza allegro
27-05-2012, 10:33
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: