• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 8:24 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
bartos
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gorąco witam wszystkich forumowiczów
Autor Wiadomość
bartos Offline
User
**

Liczba postów: 31
Reputacja: 4
Gorąco witam wszystkich forumowiczów
Tak, jestem tutaj nowy. Chciałbym móc pomagać na tyle, na ile mogę, moją pasją jest hardware, jednak równie dobrze czuję się w software. Dobrze czuję się w języku HTML i w różnego rodzaju aplikacjach sieciowych. Potrafię się płynnie poruszać w systemie operacyjnym Linux i środowisku GNOME. Mogę poradzić na tematy dysków sieciowych i serwerów FTP. Wracając - chciałbym móc się udzielać forumowiczom na tyle na ile mogę/ potrafię, ale będą mogły się zdarzać błędne wypowiedzi z mojej strony; z góry proponuję traktować moje słowa jako sugestie, a nie jako decyzje ostateczne. Chodzę do technikum informatycznego, jeśli nie będę pewny jakiś rzeczy (mam na myśli pytania forumowiczów) - będę zasięgał opinii nauczycieli. Jestem otwarty na różnego typu pytania. Chętnie porozmawiam z Wami na tematy informatyczne. Myślę, że moderatorzy nie będą źle traktowali dyskusji przypiętej jako forum, ale... różnie bywa. Jeśli ktoś ma dylemat na pewne tematy IT, na tematy, które już istnieją na naszym forum. Proponuję, albo się przyłączyć do ów rozpoczętego tematu, jeśli będę znał rozwiązanie (i miał czas) prawdopodobnie dołączę się do rozmowy. Jestem gotowy na różnego typu dyskusje na priv. Zapraszam na mój profil na facebooku.
Pozdrawiam
~bartos (Michał)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-09-2011, 21:01 przez bartos.)
14-09-2011, 20:42
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Vinci Offline
Administrator Techniczny

Liczba postów: 771
Reputacja: 32
RE: Gorąco witam wszystkich forumowiczów
Witam serdecznie na forum. Możesz być spokojny, każdy użytkownik który chce dzielić się swoją wiedzą, wymieniać opinie i poruszać tematy informatyczne jest tutaj mile widziany. Zapraszam zatem do brania udziału w dyskusjach i życzę miło spędzonego czasu w naszym gronie Wink

Pzdr Smile
15-09-2011, 9:20
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: