Aktualny czas: 01-06-2025, 8:08
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!
Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!
Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
|

Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Kupno golda w grach MMORPG - Opinie
|
Autor |
Wiadomość |
marwin4
Newbie

Liczba postów: 7
Reputacja:
0
|
Kupno golda w grach MMORPG - Opinie
Witam
Szukałem pośród wielu ofert golda do gry , ale nie znalazłem żadnej sensownej firmy. Odnalazłem w google firmę www.fabrykagolda.pl Firma jest legalna i ma konkurencyjne ceny , ale czy ktoś z was kupował tam złoto? Polecacie?
|
|
17-06-2011, 12:21 |
|
piotrbiedrona
Newbie

Liczba postów: 1
Reputacja:
0
|
RE: Kupno golda w grach MMORPG - Opinie
Ja uzywam PA juz od paru lat i jest spoko. Ceny sa nizsze bo nie sa farma zlota tylko odpowiednikiem growego allego. A zabezpieczaja zakup. Odpukac nie mialem problemow jeszcze. Ponadto maja zloto dla wszytkich gier w ktore do tej pory gralem. Polecam: http://www.playerauctions.com/
@ omalep. Owszem jest ryzykowne ale tylko dla niektorych gier. Np Rift oficjalnie z tym walczy wiekszosc publisherow przymyka i bedzie przymykac na to wszytko oko bo duza nawet bardzo duza czesc ich graczy sa tacy co graja i zbieraja po to zeby to pozniej sprzedac wiec banowanie jest troche jak strzal w kolano.
Zreszta inaczej sie kupuje od farm zlota ktore uzywaja czesto boty a inaczej od zwyjklych graczy ktorzy sobie tak dorabiaja do pensji  pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-05-2012, 4:11 przez piotrbiedrona.)
|
|
08-05-2012, 4:05 |
|