• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 06-07-2025, 15:57 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Husky44
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podkładka Czy Biurko? :D
Autor Wiadomość
Husky44 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Podkładka Czy Biurko? :D
Przejdżmy odrazu do rzeczy...
Na czym myszka będzie płynniej i szybciej chodziła? Na podkladce czy na biurku?
Przy okazji... podkladka jest podobna do tej http://allegro.pl/podkladka-pod-mysz-ste...57670.html tylko ze a jest cala czarna a na tej co chce kupic jest motyw z World Of Warcraft i kosztuje 50zł
30-08-2010, 16:57
Odpowiedz cytując ten post
Pablo Offline
VIP

Liczba postów: 851
Reputacja: 18
RE: Podkładka Czy Biurko? :D
Podkładka, którą tu zlinkowałeś jest bardzo dobra, miałem jej wersję mini i używałem ją kilka lat. Przestałem z tego względu, że cos tam się na nią powylewało i zostały plamy, ale tak to jest jak się je i pije przy kompie :P. Ogólnie rzecz biorąc zależy od tego jaki masz blat na biurku i do czego jest Ci to potrzebne. Do normalnego użytku raczej nie jest potrzebna super podkładka, ale jeśli zależy Ci na jakimś graniu w strzelanki to precyzja by się raczej przydała.
30-08-2010, 22:00
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
aarni80 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 3
Jest wiele podkładek na rynku i tak jak Ci Pablo napisał zależy do czego potrzebujesz. Ja nie używam żadnej podkładki dlatego, że nie gram, ani nie zajmuje się grafiką. Jeśli potrzebujesz sporej czułości za niewielkie pieniądze to może być np. pierwsza z brzegu http://www.skleplinksys.pl/product-pol-8...t=61078880
18-10-2011, 16:13
virtuoz Offline
User
**

Liczba postów: 26
Reputacja: 2
Jeżeli chodzi o biurko to zależy od powierzchni, mam takie na którym mi się myszą zdecydowanie lepiej jeździ niż na podkładkach, jednak używam podkładek dlatego, że przy energicznym ruchu ręką, np. podczas gier-strzelanek biurko po pewnym czasie zaczyna się niszczyć i zostaje bardzo brzydkie obtarcie...
08-11-2011, 11:12
Grek Offline
Newbie
*

Liczba postów: 5
Ale Topic, Myślałem, że padnę jak tylko tytuł przeczytałem bo wydukałem że chodzi o zakup - biurko czy podkładka Grin

Teraz poważnie, ja działam od lat na moim ultra nowoczesnym biurku z genialnie chropowatą powierzchnią zdolną do pomieszczenia nawet kilkunastu swobodnie poruszających się gryzoni. Laserówki też spokojnie działają więc jeśli macie podobne (ktokolwiek bo temat stary) to radzę iść na piwo Wink
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2012, 15:25 przez Grek.)
01-02-2012, 15:25

Skocz do: