• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:29 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Davi
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak warunkow na neostrade
Autor Wiadomość
Davi Offline
User
**

Liczba postów: 42
Reputacja: 0
Brak warunkow na neostrade
Witam,
Chcialbym wam opisac historie z neostrada i poprosic o porade ..

4 lata temu wzialem neostrade testowa na probe bo byla taka mozliwosc , ok wszystko ladnie chodzilo - zdalem sprzet i chcialem podpisac z nimi umowe lecz oni powiedzieli ze nie mam warunkow na neostrade , walczylem kilka lat z nimi no i nic z tego nie wyniklo dalej nie mam ich internetu tylko lokalna radiowke ...

Mieszkam na wsi 6000 mieszkancow kolo Bielska Bialej , moi znajomi ktorzy mieszkaja odemnie 2 domy wyzej , 2 zas 2 domy nizej maja neostrade i nie mieli problemow z podpisaniem umowy ..

No i tu zachodzi moje pytanie jak by tu mozna wykombinowac zebym mial ta neostrade , nie chce ciagnac od nich internetu lecz miec wlasny(od znajomych podanych wyzej).

Bo przez to ze nie mam warunkow w neostradzie nie mam tez warunkow na netie , dialog , upc itd.itd.

Licze na pomoc!

Pozdrawiam
davi
06-06-2010, 18:13
Odpowiedz cytując ten post
Vinci Offline
Administrator Techniczny

Liczba postów: 771
Reputacja: 32
RE: Brak warunkow na neostrade
Musisz próbować dalej. Skoro usługa chodziła wcześniej to dziwne, żeby teraz nagle nie było warunków. Jedyne co się nasuwa to zbyt duża ilość podłączonych już abonentów, jeżeli piszesz że było to 4 lata temu. Zadzwoń pod 19393 i tam zapytaj. Ewentualnie wyślij oficjalne pismo do TP.

Pzdr.
06-06-2010, 23:32
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Siemen Offline
Newbie
*

Liczba postów: 2
Reputacja: 0
RE: Brak warunkow na neostrade
Skoro sąsiedzi mają internet, Ty też powinieneś mieć taką możliwość. Ewentualnie może brakować miejsc w najbliższej centrali. Zrób tak jak poradził Vinci, chociaż pewnie już tak robiłeś, skoro walczysz 4 lata.

Jeszcze jednym rozwiązaniem jest opisywanie sprawy od początku do końca na http://pl.comcha.org/184/tp.pl/forum/ opisz dokładnie swój problem, to że kiedyś mogłeś testować, Twoi sąsiedzi mają neta a Tobie nie chcą założyć. Zadzwoń do nich, poproś o konkretne wskazanie przyczyny, dla której nie możesz założyć neostrady, skoro wszyscy dookoła mogą. Koniecznie poproś by osoba, z którą rozmawiasz została menadżerem sprawy, wtedy tylko ona się tym zajmie. Napomnij, że opisałeś sprawę na stronie którą podałem i będziesz dopisywał jak idzie im wyjaśnienie - to jaką będą mieć reklamy zależy od nich.
Opisanie mojego problemu pomogło ;-) Jeśli nic już nie przyniesie rezultatu, dzwoniąc na infolinię poproś by połączyli Cię z Panem Grzegorzem Dzikim, bardzo kompetentna osoba, jeśli będą możliwości powinien Ci pomóc.
19-07-2010, 19:04
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: