• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 03-06-2025, 21:31 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Porter19
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z kartą dźwiękową
Autor Wiadomość
Porter19 Offline
User
**

Liczba postów: 11
Reputacja: 0
Problem z kartą dźwiękową
Mam problem z kartą dźwiękową w Laptopie Asus K50IN, otóż kupiłem niedawno tego oto laptopa i wszystko działa poprawnie poza Skype, czasami podczas próby połączenia się z inną osobą wyskakuje komunikat o problemie z kartą dźwiękową, za innym razem wszystko niby działa lecz poza rozmową nie ma dźwięku w żadnym innym programie (nawet windowsowskie błędy milczą). Sterownik Audio już kikla razy przeinstalowywałem z oryginalnej płyty dołączonej do lapka, aktualizacja sterowników też nic nie daje ponieważ wykrywa tylko że te które posiadam są już najnowsze więc nie mam pojęcia co by tutaj jeszcze można było zrobić by wszystko działało bez żadnych problemów. (a i zapomniałem dodać że oryginalnie jest zainstalowany system windows Vista Home Premium)
07-09-2009, 20:45
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: