• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 5:15 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
nec170v
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LightScribe nie wykrywa płyty
Autor Wiadomość
nec170v Offline
Newbie
*

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
LightScribe nie wykrywa płyty
Przepraszam ale nie mogłem znaleźć dobrego działu więc jakby coś to proszę o przeniesienie.

witam, już mam moją nagrywarkę lightscribe LG GH22LP20 i po prostu nero jej nie widzi (tak samo jak program lightscribe template labeler). Oczywiście zaisntalowałem stery( LS_Update_1.18.6.1_). Po prostu zawsze piszę abym włożył płytkę ale ona w tym problem jest włożona (oczywiście do góry nogami) . I już nie wiem co zrobić pomocy. Aha jakby co to chyba dobrą płytkę cd kupiłem jest cała biała kosztowała ponad 3 zeta i ma w srodku kod. Nero widzi moją nagrywarkę z LS tylko nie widzi płytki w niej.
09-07-2009, 14:57
Odpowiedz cytując ten post
politan Offline
User
**

Liczba postów: 20
Reputacja: 0
RE: LightScribe nie wykrywa płyty
To, że płyta jest biała i kosztowała 3 zł nic nie znaczy. Zapytaj w sklepie o płytę do wypalania przez LS.
11-07-2009, 16:05
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: