• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 6:46 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
panfajeczka
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki telefon wybrać? N81 czy i7110
Autor Wiadomość
panfajeczka Offline
Newbie
*

Liczba postów: 3
Reputacja: 0
Jaki telefon wybrać? N81 czy i7110
W zakresie telekomunikacji jestem totalną nogą. Moja wysłużona Nokia pomału szykuje się na drugi świat. Wymieniając telefon chcę kupić coś co mi posłuży jeszcze kilka lat. Co potrzebuję? mp3, aparat min. 2 mp, sporo pamięci (karty najlepiej), fajnie jakby był gps. Przeglądałem już trochę neta i wybrałem sobie 2 modele
Nokia N81 oraz Samsung i7110

Co Wy byście wybrali na moim miejscu? Słyszałem, że N81 ma felerną obudowę. O Samsungu same superlatywy.
23-04-2009, 22:48
Odpowiedz cytując ten post
Vinci Offline
Administrator Techniczny

Liczba postów: 771
Reputacja: 32
RE: Jaki telefon wybrać? N81 czy i7110
Moim zdaniem jeżeli chodzi o telefon to tylko Nokia. Jakoś nie jestem przekonany akurat do tego typu produktów Samsunga (co innego jeżeli chodzi o telewizory czy monitory lcd). Skoro nie jesteś zbytno przekonany do tej N81 to proponowałby zastanowić się nad Nokia 6210 Navigator. Posiada ona wszystkie funkcje, których wymagasz (aparat 3,2, karty pamięci oczywiście) + GPS (może działać nawet bez karty SIM).
26-04-2009, 14:40
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Marcin77waw Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Witam. W wyborze może ci pomóc stronka http://www.peryskop.pl Znajdziesz tam mnóstwo dokładnych recenzji użytkowników obu tych modeli. Polecam.
17-12-2009, 12:28
Yendreck Offline
User
**

Liczba postów: 11
Zdecydowanie N81 to prawdziwe centrum multimedialne, muzyka filmy zdjęcia wszystko w najlepszej jakości no i ten prestiż - Nokia. Budowa też dosyć solidna
18-12-2009, 22:01
gostek Offline
Znawca

Liczba postów: 62
Może jednak E66? Zobacz opis - http://www.gral.pl/Nokia+E66+grey_972.html Niezła jest.
18-11-2010, 15:46

Skocz do: