Aktualny czas: 03-06-2025, 23:45
Witaj! (Logowanie — Rejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!
Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!
Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
|

Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
rejestr i menager zadan wylaczony przez administratora... POMOCY!
|
Autor |
Wiadomość |
Pablo
VIP
Liczba postów: 851
Reputacja:
18
|
RE: rejestr i menager zadan wylaczony przez administratora... POMOCY!
Wyczytałem  , że ten problem może powodować "I-Worm.Swen". Tutaj masz coś co powinno go usunąć:
Kod: http://di.com.pl/programy/opis/64,Szczepionka.html
|
|
01-03-2009, 10:14 |
|
wojtas0112
Newbie

Liczba postów: 4
Reputacja:
0
|
przeskanowalem ta szczepionka i byl jakis napis ze przywrocono rejestr worm.swen ale nic pozatym, i dalej jest to samo. A przeinstalowalem tzn. ze sformatowalem C: i na nowo windowsa zainstalowalem.
Teraz musze się poswiecic i sformatowac wszystkie dyski, by byly jak nowe. Boli mnie tylko to ze nie moge kopiowac nic, w zaden sposob i wszystkie moje dokumenty itp. zgromadzone na dysku zostana stracone 
Ale jak trzeba to trzeba ;]
Jezeli po calkowitym formacie dyskow bedzie wszystko oki, to napisze, by inni pozniej wiedzieli co trzeba uczynic 
pozdro!
|
|
01-03-2009, 14:46 |
|
wojtas0112
Newbie

Liczba postów: 4
Reputacja:
0
|
znam przyczyne dlaczego tak sie dzieje: wiec dzieje sie tak po zainstalowaniu sterownikow od dzwieku i niektorych programow ktore niegdys dzialaly bez zarzutow...
jak to jest mozliwe??
poza tym to wczesniej instalowalem nie raz te programy i wszystko bylo ok... ja juz sie poddaje kompletnie nie wiem o co chodzi i co robic?
PS. wszystkie te programy instaluje z dysku, moze zostaly jakos uszkodzone, lub zmienione i jak chce zainstalowac to komputer mysli ok.1 min i nastepnie przestaje i juz wtedy nie dziala menager, rejestr a PPM na jakims pliku i Wyslij Do: dziala ok 20 min, a potem jak najade kursorem to komp zawieszony...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2009, 22:10 przez wojtas0112.)
|
|
01-03-2009, 21:41 |
|