• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 02-06-2025, 16:18 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
mor3n
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem Geforce 7300GT
Autor Wiadomość
mor3n Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Problem Geforce 7300GT
Mam taki problem, kupiłem ostatnio GeForce7300GT Elitegroup 512MB DDR2 po podłaczeniu dodatkowego zasilania z tylu karty [bez tego w ogóle monitor nie chce sie uruchomic] i nastepnie po wlaczeniu komputera, ładuje mi sie Windows i na tym komputer sie zacina. Myślałem że może to być wina zasilacza Tracer 4life [400W] gdyż od dłuższego czasu po załączeniu komputera, strasznie charczy, ale po jakichś 2, 3 min. przestaje. Pożyczyłem zasilacz od kumpla też z Tracera 400W, bo u niego karta chodziła, podłączyłem go do swojego kompa i dalej to samo. Mój komputer to Płyta główna: MSI KT6V, 1024MB pamięci, karta graficzna [stara] Geforce FX5200 Palit 128MB i procesor: AMD Sempron 2600+. Dzieki za wszelka pomoc :rolleyes:
26-08-2008, 19:34
Odpowiedz cytując ten post
michal_880308 Offline
User
**

Liczba postów: 27
Reputacja: 0
RE: Problem Geforce 7300GT
zasilacz moze charczec, bo jest zakurzony, wyczysc lopatki z kurzu, 400wat ta taka "kartke" w zupelnosci starcza, mi 400wat starcza do duzo mocneijszy komputer, moze cos z karta, pojdz z karta do kumpla i sprawdz ja
29-12-2008, 12:15
Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: