• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 26-06-2025, 0:27 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Pawcok
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z klawiatura
Autor Wiadomość
Pawcok Offline
Newbie
*

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Problem z klawiatura
Cze mam problem z klawiatura. mam klawiature pod PS2 ale jako ze w plycie glownej nie mam PS2 uzywam przejsciowki PS2 do USB i mam dziwny problem z klawiatura mianowicie np jak gram w jakas samochodowke jesli trzymam klawisz gazu( strzalka w gore) i chce skrecic (strzalka w bok) to samochod skreca ale przestaje jechac do przodu. Czyli jakby dwa klaiwsze naraz nie mogly dzialac jednoczesnie. Tak jest tez w innych grach i nie tylko. JEst to strasznie denerwujace.Bardzo p rosze o pomoc!!!!
11-07-2008, 19:36
Odpowiedz cytując ten post
maciek9980 Offline
Znawca

Liczba postów: 134
Reputacja: 3
RE: Problem z klawiatura
Jakim cudem na płycie głównej nie ma złącza PS2?
12-07-2008, 8:06
Pawcok Offline
Newbie
*

12-07-2008, 9:51
maciek9980 Offline
Znawca

Liczba postów: 134
Reputacja: 3
No faktycznie, jakaś biedna ta płyta... A co twojego problemu - nie mam pojęcia co to może być. Poczekaj na opinie innych użytkowników... Ale ja na twoim miejscu kupiłbym to: http://allegro.pl/item392700955_klawiatu...boru_.html i miał spokój...
12-07-2008, 10:16
Pawcok Offline
Newbie
*

Własnie chyba to zrobie w koncu to nie jest wielki wydatek Smile na innym forum sie dowiedzialem ze wlasnie to najprawdopodobniej wina klawiatury wiec dzisiaj jeszcze to sie okazeSmile
12-07-2008, 11:00
kamilmeno Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Sad  RE: Problem z klawiatura
Mam ten sam problem ale klawiature 2 msc temu a kompa 4 msc temu więc nie widze jakiegoś powodu dlaczego miałoby się tak robić. Czy jest jakiś skrót klawiszowy na odblokowanie? Kiedyś tak miałem ale po pewnym czasie przeszło, nie wiem może coś nacisnąłem.
Proszę o pomoc.
18-07-2008, 22:17

Skocz do: