• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 03-06-2025, 23:42 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
madixshoot
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem! Komputer...
Autor Wiadomość
madixshoot Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Exclamation  Problem! Komputer...
Witam mam bardzo poważy problem. Windows wywala mnie z systemu i wysyła do niebieskiego ekranu na który napisane jest cos o trybie awaryjnym by po ponownym uruchomieniu nacisnąc F8 i są dziwne znaki i cos pisze a znaki to np( dobrze nie pamietam) 000-x0xx-xxx0... Problem wystepuje zazwyczaj w chwili gdy wychodzę z gry programu np przeglądarki internetowej w czasie instalacji wogóle jak mu się zachce. Instalowałem system windows ponownie a problem nadal sie pojawia. Ni mam pojęcia co się dzieje? proszę o pomoc i z góry bardzo dziekuje....
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2008, 21:54 przez Vinci.)
29-05-2008, 21:09
Odpowiedz cytując ten post
Barthezz Offline
Znawca

Liczba postów: 100
Reputacja: 1
RE: Problem! Komputer...
Najlepiej sformatuj dysk, to pomoże na 100%.
01-06-2008, 9:05
michal_880308 Offline
User
**

Liczba postów: 27
Reputacja: 0
RE: Problem! Komputer...
ja mam podobny problem, a zaczelo sie wszystko jak jakies pol roku kupilem 512 mb ramu jakiejs niezanej firmy, i bluescreen mi sie pojawial i czasami tez pojawia nie jak gralem, kiedy uzycie procesora jest maksymalne, tylko np przy przegladaniu internetu, kiedy procesor byl uzywany w 5%, wydaje mi sie ze to RAM, moze niedawno zmieniales itp ? ale format tez jest dobry na wszystkoSmile
28-06-2008, 15:43

Skocz do: