• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 8:03 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Niunia15
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Simsy? Prosze o pomoc
Autor Wiadomość
Niunia15 Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Simsy? Prosze o pomoc
Mam do was taką wielką prosbe. Miałam ''simsy 2'' ale mi się 1 płytka złamała, a miałam formatowany komputer. Chcem zainstalować resztę dodatków ale nie moge bez ''zwykłych simsów''. I chciałam się was zapytać skad moge bezpłatnie ściagnąc simsy. Prosze podajcie jakies linki.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-2008, 18:11 przez Vinci.)
22-05-2008, 17:47
Odpowiedz cytując ten post
Pablo Offline
VIP

Liczba postów: 851
Reputacja: 18
RE: Simsy? Prosze o pomoc
Ściągnięcie to raczej nie będzie legalne chyba, że posiadasz oryginalną płytę (zniszczoną bądz nie), ale nie jestem co do tego pewien. Proponuję napisać do firmy, bądz skontaktować się ze sklepem i poinformować o tym fakcie, może uda się jakoś uzyskać drugą płytkę. Jeśli chcesz dostać tutaj linki do pirackiej gry to pomyliłaś fora.
22-05-2008, 21:21
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
m4r1usz Offline
Znawca

Liczba postów: 154
Reputacja: 4
RE: Simsy? Prosze o pomoc
Najlepiej pozycz plytke od kogos zainstaluj i oddaj. To bedzie najbezpieczniejsze rozwiazanie.
22-05-2008, 21:53
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post

Skocz do: