• Forum

• Regulamin

• Szukaj

• Użytkownicy

• Kalendarz

• Pomoc

• Kontakt

•  
Aktualny czas: 01-06-2025, 7:43 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
PAkito_No.21
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medal of Honor Pacific Assault
Autor Wiadomość
PAkito_No.21 Offline
User
**

Liczba postów: 27
Reputacja: 0
Medal of Honor Pacific Assault
Moim zdaniem MOH jest najlepszą strzelanką wojskową w okresie II wojnie światowej. Pacific Assault jak narazie podobał mi się najbardzej Smile.

Wypowiedźcie się na ten temat <: .
25-06-2007, 11:57
Odpowiedz cytując ten post
KiritoRia Offline
Grafik (Girl)
*

Liczba postów: 39

czasami lubie sobie pograc w MoH Smile gra jest wysmienita ^^ graficzka w niej odlotowa Smile i fabula tez jest cool^^ czegos wiecej potrzeba nam do szczescia??Wink
25-06-2007, 19:24
Lumajas Offline
User
**

Liczba postów: 23

Codo tej gry owszem jest rewelacyjna Smile ale CoD i CoD II są równie świetne i z mojego punktu widzenia trudno ocenić czy jedna czy druga z serii jest lepsza :P
25-06-2007, 19:34
Groshman Offline
User
**

Liczba postów: 10

Fajna jest ale MoH:Allied Assault lub dodatek Spearhead ma możliwość gry przez sieć bez konieczności posiadania oryginału więc są najbardziej obleganymi częściami MoH Grin
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-2007, 11:05 przez Groshman.)
05-07-2007, 15:58
Odwiedź stronę użytkownika Odpowiedz cytując ten post
G-Unit Offline
User
**

Liczba postów: 10

Ja teraz zainstalowałem pacific assault i póki co powiem, że gierka bardzo mi się podoba- zamówiłem sobie ją wraz z MoHAa z vivid.pl i nie żałuję. Ciut tylko grafika kuleję w MoH:PA ale tylko w dżungli- miejmy nadzieję, że w Crysis będzie lepiej, i że zdetronizuję wszystkie gry strzelankiSmile)
21-10-2007, 22:29

Skocz do: