W celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania, forum WebElite.pl wykorzystuje pliki cookies. Zmiany ich ustawień możesz dokonać w opcjach konfiguracyjnych swojej przeglądarki.
  • Forum

  • Regulamin

  • Szukaj

  • Użytkownicy

  • Kalendarz

  • Pomoc

  • Kontakt

  •  
Aktualny czas: 27-05-2017, 12:59 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Informatycznym!

Aktualnie przeglądasz forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.
facebooktwitteryoutube
Rozpocznij wątek  Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z wysyłaniem/odbieraniem zdjęć na Facebooku
Autor Wiadomość
whiterabbit Offline
Newbie
*

Liczba postów: 1
Reputacja: - 0 +
Post: #1
Problem z wysyłaniem/odbieraniem zdjęć na Facebooku
Witam,
Na początku z góry chciałbym przeprosić za to, że pytam o pomoc na forum informatycznym, ale niestety w pomocy społecznościowej Facebooka nie uzyskałem żadnego wsparcia. Przepraszam również jeśli pomyliłem tematykę i dział, ale szczerze mówiąc jestem laikiem, a i ciężko było mi też dopasować temat do którejkolwiek z dostępnych.
Otóż problem mój polega na tym, iż od pewnego czasu nie dochodzą do mnie zdjęcia, filmy, linki, nagrania i inne multimedia od jednej, konkretnej osoby. Mogę z nią normalnie pisać zarówno na messengerze jak i na facebooku, natomiast gdy ta osoba chce mi wysłać zdjęcie, film itd to nie może tego zrobić. Dodam, że osoba, o której mówiłem, może wysyłać multimedia do wszystkich, tylko nie do mnie, natomiast ja otrzymuję multimedia od wszystkich (oprócz niej) i mogę wysyłać swoje do tej osoby i do każdej innej.
Gdy ta osoba chce mi wysłać zdjęcie lub inne multimedia, po prostu nic się nie dzieje, tj. u niej w chacie pojawia się zdjęcie z "pustym kółkiem" oznaczającym wysyłanie pliku. U mnie natomiast nie pojawia się zupełnie nic. Dodam jeszcze, że ze względu na ten problem kontakt z daną osobą jest mocno utrudniony. Gdy ta odbiera ode mnie wiadomości, musi najpierw "przekopać się" przez kilkadziesiąt niewysłanych multimediów... Nie jestem w zasadzie pewien, po czyjej stronie leży problem i z czym jest związany. Z góry dziękuję za wszelką pomoc Smile

Pozdrawiam Wink
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2016 0:02 przez whiterabbit.)
19-12-2016 0:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Support
Rozpocznij wątek  Odpowiedz 


Skocz do: