![]() |
Tibia - Wersja do druku +- Forum Informatyczne WebElite.pl (https://www.webelite.pl) +-- Dział: # Dyskusje i Hydepark (https://www.webelite.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry (https://www.webelite.pl/forumdisplay.php?fid=24) +--- Wątek: Tibia (/showthread.php?tid=44) |
Tibia - KiritoRia - 28-06-2007 Co sadzicie o tej grze?? ja uwazam ze jest tandetna.. ni to nie ma fajnej grafiki.. ludzie nie sa wcale pomocni ani rozmowni... nawet nei wiadomo o co w niej biega... wiem bo weszlam na na serwer i po 10 minutaach wyszlam... gra poprostu do kitu.. a wy jak uwazacie?? ![]() - Vinci - 28-06-2007 krótko mówiąc: szkoda życia i czasu :P - KiritoRia - 29-06-2007 ooo wlasnie.. ujales to krotko i zwiezle.. dokladnie tak jak mi chodzilo ![]() ![]() RE: Tibia - Wojtek2991 - 18-03-2008 FAJNA GRA!!!!!!!!!! :P Ja w nia ciagle gram. Wciaga. RE: Tibia - Pablo - 18-03-2008 Biorąc pod uwage to, że gra ma ~16Mb przy czym download mam ~120Kbps, to "coś" dłużej ściągałem niż miałem włączone... Nie rozumiem kompletnie jak w ogóle można w to grać... Koniec końców popieram Vinciego. ![]() RE: Tibia - kucharski237 - 25-05-2008 Grałem w to super gierka tylko nie mam już czasu ![]() RE: Tibia - kasia720 - 21-02-2009 Grałam w to jakieś 4 miesiące gra bardzo wciąga , ale właśnie trzeba wiedzieć o co w niej kaman . ![]() RE: Tibia - kocon - 02-03-2009 Nie jest zła ale przez ostatnie update'y pk(player killer) pozwalano na coraz więcej aż w końcu przekroczyli granicę, h-lvle staja sie bezkarni gdy zabijają mniejszych lvl'i . Jest dostępnych 4~ serwery n-pvp a ok. 30 jest pvp z czego większość jest wyludniona(o pvp-enforced nie wspomnę). Warto zaznaczyć niewtajemniczonym że na 50-80 lvlu kiedy się padnie traci sie ok. 2 lvle . Cipsoft nic nie robi by temu zaradzić, nie zwieksza kar dla pk prz nie zakłada żadnych nowych serwerow n-pvp... http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Kocon+palladyn Wystarczy popatrzeć na Seromontis'a do niedawna największego lvla z tibi. Co sie z nim stało ? Otoż spadł z 347 na 334lvl tylko z powodu że kolejny największy gracz z serwera pozazdrościł mu lvl'u i zorganizował gildie która od początku swojego istnienia miała tylko i wyłącznie na celu wymuszania od graczy kasy i eq, jesli tak sie nie stało gracz był jechany do momentu aż zapłacił albo przestal grać. Sermontis nie chcial płacić... Tyle co mam do powiedzenia o tibii, jak cipsoft bedzie tak postępował niedługo cała tibia upadnie. Sam może kiedys wrócę do niej. Może...[/align] RE: Tibia - Tony555 - 23-05-2009 Ta gra jest gorsza niż Saper poważnie xD nie radze w nią grać nawet dźwięku w niej nie ma ![]() RE: Tibia - Thomas524 - 30-05-2009 Ja uwazam ze to jest swietna gra lecz jak ktos ma malo czasu to kozysta z botow... niestety platnnych ;/ Ja wam proponuje o zaczerpniecie Tibia Bot NG scrackowanego przezemnie przy udziale winhexa, niestety na forach pojawiaja sie tematy jak zrobic to lecz na stara wersje mi sie udalo scrackowac pod nowa =] w dodatku moj ng sie samoczynnie updatuje i sam go uzywam ;] zamieszczam zdjecie z jego wygladem: ![]() oraz link do pobrania poprostu pobierasz i uruchamiasz i grasz ;] Pozdrawiam i jesli jakies problemy prosze pisac RE: Tibia - grocekonelove - 25-06-2009 Zabiera tylko czas, ale nawet nei o to chodzi bo jak ktoś lubi to prosze ![]() Po co grać w coś gdzie nawet dźwięku niema, no kto z was sobie wyobraża grac bez głosu? Albo idziesz i nie widzisz nieba, no proszę państwa xD RE: Tibia - broda99 - 25-07-2013 Hmm... gra jak gra kto odnajduje się w świecie pełnych pixeli ten polubi Tibie , ja osobiście grywałem troszkę na ots ![]() RE: Tibia - luba30 - 22-02-2017 A pamiętacie ten słynny reportaż w TV o młodzieży grającej w Tibie? ![]() -- certyfikaty rosyjskie RE: Tibia - hotpatrycja2TB - 15-05-2017 co to za tiabia jest RE: Tibia - hotpatrycja2TB - 29-05-2017 dajcie mi range gril RE: Tibia - mikolajseo2 - 28-06-2017 Temat trochę już stary, ale swoje zdanie powiem. Za czasów tibii 8.6 ta gra była naprawdę dobra, wciągająca, wymagająca dużo umiejętności, później wszystko ułatwiali i już niestety nie jest to to samo. A grafika najważniejsza w grach nie jest. ![]() -- Informatyk szczecin RE: Tibia - HOT_PATRYCJA_V2 - 18-10-2017 oddajcie reputacje |