![]() |
Gdy naciskam na który kolwiek z dysków pojawia mi się "Wyszukaj" - Wersja do druku +- Forum Informatyczne WebElite.pl (https://www.webelite.pl) +-- Dział: # Systemy Operacyjne (https://www.webelite.pl/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Windows (https://www.webelite.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: Gdy naciskam na który kolwiek z dysków pojawia mi się "Wyszukaj" (/showthread.php?tid=2068) |
Gdy naciskam na który kolwiek z dysków pojawia mi się "Wyszukaj" - Przemas0301 - 17-06-2009 Jak w temacie, gdy naciskam na np. Dysk C to zamiast zawartości dysku pojawia mi się Wyszukaj. Można wejść w dysk poprzez PPM i potem otwórz, ale to jest uciążliwe. Jak ktoś wie o co chodzi i umie to naprawć o proszę napiszcie! RE: Gdy naciskam na który kolwiek z dysków pojawia mi się "Wyszukaj" - Mick - 17-06-2009 Ewidentnie jest to wina Wirusów. ![]() Zalecałbym użycia prograu Combofix oraz przeskanowania Komputera porządnym programem antywirusowym. RE: Gdy naciskam na który kolwiek z dysków pojawia mi się "Wyszukaj" - Przemas0301 - 17-06-2009 sprobuje i dam edita sprawdzilo i wyskoczyl jakis plik w notatnkiku, lecz to nic nie dalo dalej jest to samo masz jakies inne pomysly RE: Gdy naciskam na który kolwiek z dysków pojawia mi się "Wyszukaj" - Mick - 17-06-2009 Owszem mam. Pobież i zainstaluj program Kaspersky Internet Security i przeskanuj nim cały komputer. Jak skończysz to podam dalsze instrukcje. RE: Gdy naciskam na który kolwiek z dysków pojawia mi się "Wyszukaj" - Przemas0301 - 18-06-2009 Dobra to już zrobiłem, teraz mam inne problemy, ale nie chcę abyście pomogli mi je rozwiązać. Jest tego tyle, że chcę na nowo wgrać windowsa. To akurat umiem, lecz najpierw chcę usunąć wszystko z dysku twardego wraz z partycjami, aby potem zrobić nowe. Wiem że jest jakiś program do zarządzania tym wszystkim, lecz niewiem jak się nazywa. Jeżeli macie jakiś taki program to dajcie link i jeszcze jak się go obsługuje ![]() Z góry dzięki RE: Gdy naciskam na który kolwiek z dysków pojawia mi się "Wyszukaj" - Przemas0301 - 20-06-2009 Dodam jeszcze że jest to dysk o pojemności 250GB RE: Gdy naciskam na który kolwiek z dysków pojawia mi się "Wyszukaj" - Mick - 20-06-2009 Po pierwsze uzywaj opcji "Edytuj" po dugie podczas instalacji systemu Windows, możesz przecierz usunąć wszystkie partycje i zainstalować na nowa Windowsa na nowa utworzonym woluminie. ![]() RE: Gdy naciskam na który kolwiek z dysków pojawia mi się "Wyszukaj" - Przemas0301 - 20-06-2009 a jak można usunąć te partycje, ja teraz używam XP ale teraz będe instalował Viste, jak instalowałem kiedyś to nic takiego nie widziałek, w jakim to jest kroku mniej więcej PS i sory że edita nie dałem RE: Gdy naciskam na który kolwiek z dysków pojawia mi się "Wyszukaj" - Mick - 20-06-2009 Fuuu, a dlaczego Vistę? Vista ma graficzny instalator w którym można usunąć partycje na jednym z etapów. RE: Gdy naciskam na który kolwiek z dysków pojawia mi się "Wyszukaj" - Przemas0301 - 20-06-2009 Teraz na Vistę będą wychodzić wszystkie lepsze gry i programy. Mój kumpel ma vistę i jak byłem u niego to właśnie vista przypadła mi do gustu. i dzięki za pomoc. |