![]() |
Pytania onetowców - Wersja do druku +- Forum Informatyczne WebElite.pl (https://www.webelite.pl) +-- Dział: # Dyskusje i Hydepark (https://www.webelite.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Rozrywka i Humor (https://www.webelite.pl/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Pytania onetowców (/showthread.php?tid=189) |
Pytania onetowców - Vinci - 29-08-2007 - Czy kiedy kura znosi jajko to ja boli? niewiadomo, ale możliwe że tak, w końcu niektóre te jajka chetnie oddają. - Dlaczego penis nie rośnie na czole? ha, przecież jeden już jest pod czołem, nazywa się on mózgiem i facetów wykształca sie jako uzupełnienie penisa. - Skąd się wzięła Sasetka? (ze "Smerfów"). przecież było w serialu tak jasno wyjaśnione że jaśniej to sie już chyba nie da :P - Dlaczego, kiedy dwóch facetów rozmawia przy samochodzie, to kopią w opony? żeby sprawdzić czy powietrze nie zeszło - Czy da się kichać z otwartymi oczyma? wystarczy spróbować. kosztu wprawienia szklanych gałek ocznych nie pokrywa nfz'et. - Odpowiedź to 42, ale jakie jest pytanie? matematyczne zapewne - Dlaczego Tarzan nie miał brody? no przecież miał... jak każdy człowiek i część innych zwierząt. za to miał ją nie zarośnietą. - Koty mruczą dobrowolnie czy to taki odruch? a cholera je wie... to tylko one same wiedzą. - Dziś na dworze było 0 stopni C, jutro będzie 2 razy chłodniej. Ile stopni będzie jutro? hmm wcale nie będzie, przez zero nie dzielimy :P -Jak się nie mówi? Na dworze, na dworzu czy na polu? na dworcu - Czy pszczoła się dziwi, że nie może wylecieć, kiedy się ją nakryje szklanką? nie, dziwi sie królowa że jej nagle jeden z "palców" utknął. - Czy determinus perlatywny partycypuje intensywnie w granicach absolutu? nie, w granicach absurdu. - Kiedy można zdjąć majtki przez głowę? kiedy nogi właścicielki majtek są blisko głowy. - Jakiej płci jest wokalista Tokio Hotel? a to będzie pewne dopiero za 2 lata jak transformacja hormonalna dobiegnie końca. - Dlaczego kobiety nie mogą umalować oczu z zamkniętymi ustami? bo muszą mówić do makijażystki. - Dlaczego nie ma takich tytułów w gazetach "Wróżka wygrała w Totka"? bo wróżki nie są takie głupie żeby w totka grać. - Dlaczego, żeby skończyć pracę w Windowsie trzeba nacisnąć na "Start"? to jak ze skakaniem z okna, najpierw musisz je otworzyć, choć zawsze możesz wyskoczyć przez szybe - analogicznie wcisnąć reset/wyjąć wtyczke. - Dlaczego sok cytrynowy jest robiony z koncentratu, a płyn do mycia naczyń z prawdziwej cytryny? ciekawe ile osób potrafi zjeść całą cytryne :P - Dlaczego Amerykanie popijają BigMac’’a dietetyczną Colą? na to pytanie odpowiedź znają tylko amerykanie - Dlaczego nie ma pokarmu dla kotów o smaku myszy? niewiemy czy nie ma, niewiele osób wie jak smakuja myszy. - Dlaczego Noe nie zabił tych dwóch komarów? pewnie dlatego że uciekły... - Po co sterylizowana jest igła przy wykonywaniu kary śmierci przez zastrzyk? a to jedna z zagadek dla archiwum x - Dlaczego samoloty nie są robione z tego samego materiału co czarne skrzynki? a po co by wtedy były czarne skrzynki? - Dlaczego kamikadze nakładają kaski? bo tak? przepisy bhp. - Jaki jest synonim słowa "synonim"? syn mima - Co w tekście piosenki - "Kukułeczka kuka" znaczy ten fragment tekstu:? -Oj łodi łodirididina łodirididina uha. to język staropokemonowy, i znaczy to - **censored** zaś ta pierdlona kukułeczka kuka - Kto jest ojcem dziecka Anety K? ojciec dziecka Anety K. - Kosmonauta na stacji orbitalnej zapala zapałkę. W którą stronę skieruje się płomień? w strone jego papierosa. - Dlaczego faceci mają sutki? dla ozdoby i żeby geje też mieli co possać. - Czy to prawda, że lecąc rakieta z prędkością większa niż światło to widziałbym wydarzenia od tylu, w sensie podobnie jak przy cofaniu filmu do początku. Ludzi chodzących do tyłu itp.? nic byś nie widział, bo byś nie istniał. - Jeżeli będę jechał samochodem na wstecznym biegu z prędkością światła, to czy cofnę się w czasie? hmm... ale i tak spotkasz swoich przodków. - A kiedy winda spada, a ja jestem w środku, to jeśli podskoczę przed samym upadkiem, to nie uderzę o ziemię i się uratuję? nawet jeśli nie to pierdolniesz w sufit i tak się zabijesz - Czy jeśli ścięta głowa widzi jeszcze 4 sekundy, to może otworzyć buzie ze zdziwienia gdy zobaczy swoja szyje? potrzebny ochotnik do sprawdzenia tego eksperymentalnie. Wysoka pensja. - Czy ryby gdy bardzo szybko pływają to się pocą? nie, łuszczą - Czy gdyby podczas skoku np. Adama Małysza wszyscy kibice zebrani pod skocznią zaczęli dmuchać w kierunku skoczni, to czy miałoby to jakiś wpływ na zmianę siły wiatru? Chodzi mi tu o to, czy dałoby to dodatkową siłę nośną skoczkowi przed lądowaniem i wydłużyłoby przez to skok? nie, bo by zwiało w prawo/lewo - A czy można skoczyć z krawężnika na BANDŻI? można... koszty leczenia pokryje nfz. - A jak mucha siada na suficie to wykonuje półbeczkę czy półpętle? muszkę sobie zawiązuje i tyle. - Wzorzec metra przechowywany jest w Sevre pod Paryżem, a gdzie przechowywany jest wzorzec sekundy? pod dworcem metra w Nowym Jorku - Załóżmy, że podchodzę do lustra trzymając małe lusterko w ręce. W małym lusterku odbijam się ja patrząca przez lustro itd itd itd. Czy ktoś może mi powiedzieć ile takich odbić jest? nieskończenie wiele - Czy ryby piją wodę i czy mogą się utopić? ryby? - Jak nazywała się Mama Muminka zanim urodziła Muminka? Żona Jeszcze Nie Taty Muminka - Jeżeli krowa mówi "muu", to mucha mówi "krooo"? może... from: http://netfun.blog.pl/archiwum/index.php?nid=11808967 |