![]() |
Jakiego polecacie AntyVirusa? - Wersja do druku +- Forum Informatyczne WebElite.pl (https://www.webelite.pl) +-- Dział: # Internet i technologie (https://www.webelite.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Bezpieczeństwo i zabezpieczenia (https://www.webelite.pl/forumdisplay.php?fid=42) +--- Wątek: Jakiego polecacie AntyVirusa? (/showthread.php?tid=1690) |
Jakiego polecacie AntyVirusa? - wojtas0112 - 01-03-2009 Witam serdecznie wszystkich! Napisałem ten post by moc sie dowiedziec jaki jest najlepszy waszym zdaniem AntyVirus? Samemu uzywalem Avast'a, obecnie kozystam z PC Tools AntyVirus. Avast nie spisywal sie wogole, z PC toolsem jest juz lepiej ale tez pomija czasami wirusy... Poprosze o wasze opinnie i chcialbym aby AV przez Was proponowany byl w pelnej wersji i darmowy ![]() Pozdrawiam! RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - Pablo - 01-03-2009 Ze swojej strony polecić mogę AVG. Program ma darmową wersję (posiada skaner poczty) i stanowi dobre połączenie z Zone Alarmem Free. RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - Vinci - 01-03-2009 Z darmowych poleciłbym jeszcze Avira AntiVir Personal Edition. Jest szybki, zawiera dużą ilość sygnatur wirusów i nie jest tak uciążliwy jak to często bywa z tego typu programami. RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - Franco - 10-03-2009 AVG. Anti Virus - free. Polecam, używam go od jakiegoś czasu, nie spowalnia komputera i jak pisał mój poprzednik stanowi dobre połączenie z Zone Alarm. Na dzień dzisiejszy i sprawdzone przeze mnie programy(darmowe) to by było tyle. Pozdrawiam :-) RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - Crooker - 11-03-2009 AVG lub Avira. RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - jkrowlnk - 06-05-2009 Tak jak poprzednik napisał. Avira albo AVG, choć bardziej polecam Avirę RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - bryan - 17-05-2009 Z płatnych naturalnie Kaspersky, Eset Smart Security ( NOD32 ) - sam go używam i jestem w pełni zadowolony, z darmowych? hmm, AVG. RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - feniks - 07-07-2009 sprobuj i przetestuj pande 2010(do pobrania www.test-lab.pl), jest juz taki temat na forum RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - kams2160 - 15-07-2009 Eset Antyvirus NOD32 4 polecam, nie zamula kompa, jest szybki skuteczny, i sztuczna inteligencja, virusa już nie pamiętam kiedy miałem dzięki nodowi. Jest płatny ale możesz pobrać instalkę trial (próbkę na 30 dni). RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - feniks - 17-07-2009 już bym zapomniał dodać, na pewno nie polecam Gdaty w związku z nieetycznymi działaniami marketingowymi jakie prowadzi za pośrednictwem użytkownika o nicku [UU]Bartek, koleś organizuje konkursy którymi zaspamowuje sieć RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - [UU]Bartek - 20-07-2009 feniks ile masz lat? Na 5 postów jakie napisałeś na tym forum 3 odnoszą się do promocji Pandy, dwa krytykują G DATĘ ;> Widzisz ten banner na szczycie ![]() A teraz pomyśl, kto jest bardziej bezczelny wchodząc na to forum: Ja bo skontaktowałem się z Vincim i poprosiłem go, by wspólnie zorganizować konkurs dla użytkowników tego forum, czy Ty wchodząc jak gdyby nigdy nic i promując nową Pandę fikcyjnymi kontami. Daj se spokój. RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - feniks - 20-07-2009 jeśli jesteś taki etyczny to nie wtrącaj się w taki sposób do innych wątków które wyłapujesz i traktujesz jak konkurencje. Mam prawo założyć wątek i się w nim wypowiedzieć. i jak juz pisałem zapoznaj się ze znaczeniem słowa promocja. a druga kwestia zanim kogoś obsmarujesz i na niego doniesiesz przedstaw wiarygodne dowody. i nie zamierzam z tobą prowadzić więcej żadnych dysuksji i zaśmiecać tym samym forum RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - [UU]Bartek - 20-07-2009 Feniks nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie: Czy jesteś związany z producentem oprogramowania Panda, by promować ją w sieci lub też z firmą której producent Pandy zlecił takie zadanie? Ludzie sorki za offtop ale czasem tak jest. RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - farciarz - 27-09-2011 Wydaję mi się że Panda też jest dobrym antywirusem. Zacząłem dopiero używać ten program ale już widzę jego lepsze działanie niż pozostałe programy. Oczywiście mówię o legalnie kupionym programie. RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - izydor12410 - 15-10-2011 Ja poleciłbym Nortona. Jest to jeden z najlepszych antywirusów jaki miałem. Bez problemu usuwa wirusy. Dzięki niemu system mi się już tak nie zamula jak przedtem. RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - virtuoz - 17-10-2011 Ja używałem już Kasperskyego, NOD32, Avasta, AVG i jeżeli chodzi o działanie to: 1.Kaspersky 2.NOD32 3.AVG 4. Avast Jeżeli chodzi o zamulanie to znów podobnie... Obecnie używam NOD32 ale zastanawiam się dalej nad AVG RE: Jakiego polecacie AntyVirusa? - aberfitch - 13-12-2011 Microsoft Security Essenstial, działa, nie narzekam, wirusów nie posiadam! |