Nie jesteś zalogowany lub zarejestrowany. Zarejestruj się lub zaloguj aby mieć pełen dostęp do forum!

Aktualny czas: 17-05-2012, 12:45 Witaj! (LogowanieRejestracja)
Witamy na WebElite.pl - Forum Komputerowym!

Aktualnie przeglądasz nasze forum jako Gość, przez co Twój dostęp jest w pewnym stopniu ograniczony. Zarejestruj się a uzyskasz dostęp do publikacji postów oraz wielu innych ciekawych funkcji niedostępnych dla niezarejestrowanych użytkowników. Nie zastanawiaj się dłużej i dołącz do naszej społeczności już dziś!

Pozdrawiamy i życzymy mile spędzonego czasu na forum.



Rozpocznij wątek  Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy to wirus ?
14-11-2007, 23:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2007 3:08 przez Pablo.)
Post: #1
Czy to wirus ?
Witam dostałem taką wiadomość:

[Obrazek: wiadfotqs3.jpg]

Pod linkiem "Dalsza część wiadomości..." kryje się strona:
Kod:
http://www2.fotka.pl.host7016.kdiwr1.hk/service/profil?9p1cDIJ6YGLqXRUQk

Ja oczywiście naiwnie kliknąłem a strona się nie otwarła - pojawił się jakiś błąd serwera. Czy można sprawdzić czy coś złapałem ? Jak to zrobić ?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
14-11-2007, 23:50
Post: #2
 
Witam,
Zapoznaj się z newsem dostępnym pod:
Kod:
http://di.com.pl/news/18118,Uwaga_na_falszywe_strony_Fotka_pl_z_wirusem.html
Tam jest wszystko dokładnie opisane na ten temat Wink
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-01-2008, 22:14
Post: #3
RE: Czy to wirus ?
chyba fałszywa Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Rozpocznij wątek  Odpowiedz 


Skocz do: